Make your own free website on Tripod.com

Eset 1.

Eset 8
Eset 1.
Eset 2.
Eset 3.
Eset 4.
Eset 5
Eset 6
Eset 7
Eset 8
Eset 9

<< vissza

Célzott fejlövés: Kóma!
 

 

Tisztelt RISS!

Az okt. 23-ai napi egyik szemsérültről szeretnék önöknek írni. Csorba Attila, 37 éves Kőbányai lakos és néhány barátja 23-án, a Kossuth téri megemlékezésre mentek ki.
Mivel a Kossuth teret lezárták, úgy döntöttek hazamennek.
A Blaha Lujza tér felé terelték őket a rendőrök, és ott a Rákóczi útnál lévő árkádoknál (Rákóczi út-Nyár u. sarok) álldogáltak.
Kb. este fél 10-körül a Rákóczi úton lévő rendőrkordon szétnyílt, előlépett egy rendőr aki gumilövedékkel fejbe lőtte a barátomat.
Mellékelek néhány képet, ezen jól látható amint ellátják a mentősök.
Sajnos őt nem egy véletlenül "odapattant" lövedék találta el, hanem a rendőr letérdelt, és célozva lőtte fejbe a srácot, 15 méterről!!
Az Attila 24-én du. fél 5-kor tért magához, addig lélegeztető gépen volt, mert kómába esett.
Én azóta majdnem minden este bent voltam nála, a bal szemére megvakult, az arccsontját megoperálták, mert a lövedék teljesen szétroncsolta, a gumilövedéket eltávolították, az agya is sérült szegénynek, mert a hátranyomodó arccsont megnyomta.
Végül november elején egy komoly műtéten esett át, a sérült szemgolyót ki kellett operálni, és a koponyacsonton is műtöttek valamit, ami miatt az egész homlok csontot le kellett operálni, csak úgy fértek hozzá a sérült részhez.
A koponya műtétre azért volt szükség, mert a sérülés végett megrepedt a szemüregnél a koponyacsont, és szivárgott az agyvize.
Az a legrosszabb az egészben hogy nem lát tisztán az "ép" szemére csak homályosan, mivel a jobb oldali szeme eleve rossz volt, egy gyerekkori betegség következtében, és most az maradt épen.
Jelenleg otthon tartózkodik, kapott egy ideiglenes szem implantátumott, folyamatosan fejkendőt hord, mert a homlokán lévő hegg az iszonyatosan néz ki, nem mozog a szemhéja sem, egyszóval tönkre lett téve az arca egy életre.
Engem eddig nem érdekelt a politika, én nem voltam kint egy tüntetésen sem,de a cimborámmal történtek után, most már érdekel hogy mi folyik az országban.
A dokumentációs központot elérve, ők kirendeltek egy ügyvédet (Dr. Zétényi Zsolt), aki megtette a feljelentést a napokban, várjuk hogy mik lesznek a fejlemények.

 

Űdvözlettel: K.I.

 

A levél pontatlanságát pontosítandó, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány helyreigazítása:  Csorba Attila jogi képviseletét dr. Zétényi Zsolt ügyvéd, alapítványunk kuratóriumi elnöke látja el, őt nem a dokumentációs központ rendelte ki, hanem a Nemzeti Jogvédő Alapítvány felkérése alapján jár el,  csakúgy mint 54 másik esetben. A dokumentációs központ  működését ismerjük, az fontos, azonban tényleges jogvédelemről ebben az esetben nem ők gondoskodtak.

serultek3.jpg

A sorozat az áldozatot mutatja be, a rendőrtámadás után.

serultekx.jpg

serultek14.jpg

serultek1.jpg

serultek12.jpg