Make your own free website on Tripod.com

Azonosítottak

Azonosító 1-18
Azonosító 19-36
Azonosító 37-54
Azonosító 55-72
Azonosító 73-90
Azonosítottak

<< vissza

Ki tud róluk többet?
 
Az alábbi oldalon azok a személyek szerepelnek, akiket felismertek, hogy  a rendőrterrorban részt vettek. Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy a felismert illetők törvénytelenséget követtek volna el.
Részletesen leírjuk, hogy milyen körülmények között látták az említett személyt.
Amennyiben bebizonyosodik egy-egy bemutatott személyről, hogy bűnös, ügyüket továbbítjuk az illetékes ügyészségre.
 
Kérnénk ezúton is mindenkit, hogy csak alapos mérlegelés után, az objektív valóságot szem előtt tartva tegyen bejelentést! A helyzet komolysága megköveteli a bejelentés tényszerűségét!
 
 
A RISS! -human rights kijelenti, hogy senki ellen nem folytat semmilyen eszközzel nyomozást. A bejelentések tartalmáért nem vállal felelősséget. A beérkezett anyagokat -belátása szerint- átadja a magyar nyomozóhatóságoknak, illetve eljuttatja más emberjogi szervezetekhez, az ENSZ és az EU illetékeseihez, továbbá a nyomozás helyzetéről folyamatos tájékoztatást kér, amit közzé is tesz. Amennyiben bebizonyosodik a felismert személy ártatlansága -szemben a bejelentéssel- úgy ezt szintén közzéteszi, bizonyos helyzetekben ügyüket is képviselheti -amennyiben emberjogi eset teremtődik.

14.jpg

014

elni6a.jpg

     Ki ismeri a 14-es fotón szereplő személyt?
 
Bejelentés tanulsága szerint a Magyar Rendőrségnél nem rendszeresített -tiltott- fegyvert használt a fegyvertelen megemlékezők ellen.
Idézet: "Az azonositoban megtalaltam egy rendort akit okt 23-an a Dohany utcaban fenykepeztem le ahogy kovel a kezeben (...) tamad.
Szerncsere nem volt rajta maszk. Az azonositot vegignezve 014 szamu kepen ismertem fel az alabbi eset egyik elkovetojet
."
 
A fenykepen tisztan latszik, hogy egy rendör kövel es könnygazsprayvel a kezeben tart a tömeg fele, miközben tarsai ket mozdulni sem tudo, minimalisan is eszmeletlen embert, lecsupaszitva huznak az aszfalton, miközben ütik öket. Ez a rendör egyezik szerintem a 014-es szamu rendörrel. Azilletö nevet nem tudom, de Szolnokrol erkezett!
(a bejelentés nem névtelen!)

44.jpg
A 044-es számú kép.

Bejelentés a 14. számú képhez
Tiszteletem az oldal szerkesztőinek!
Mivel a hivatásomból, és meggyőződésemből kifolyólag a törvények mindenki által történő betartásának szükségességében hiszek, jónak tartom a kezdeményezést. Olvastam a 14. képen látható kollégával szembeni bejelentést, amivel kapcsolatban kijelenthetem, hogy nem ő látható kővel a kezében a másik képen. Azon egyértelműen látható a REBISZ-es állományjelző. A Szolnokról többször felvezényelt csapaterő s század, mint látható a kiemelt objektumok biztosításában vett részt. Egyébként a 44. képen vagyok megörökítve, jól láthatóan állományjelzővel, rendfokozattal, maszkot soha nem vennék fel, mindig is vállaltam és vállalom az intézkedéseimet, amik törvényesek, szakszerűek, és a legmesszebbmenőkig arányosak.
További jó munkát.

(Beérkezett levél 2006. december 2.)

 
Kommentár a RISS! részéről:
Főhadnagy úr! Minden tiszteletünk az Öné! Reméljük -ezért is kezdtük el az Azonosító oldalt telepíteni- tényleg nem a Magyar Rendőrség állományában lévők követték el a törvénytelenségeket, hanem csak rendőrruhába bújtatott elvetemült banditák. Az Ön hozzászólása hatalmas erényről tanúskodik és több mint reménységet ébreszt a rendőrség irányában. Engedelmével írását felrakjuk a Vendégkönyvbe és a Rendőrt! oldalra is!
Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

5.jpg
005-ös számú kép

10.jpg
010-es számú kép

Olvasói bejelentés állományjelzőkkel kapcsolatban.

A fényképeken látható fegyveres bűnözőkkel kapcsolatosan:
Ezeket az egyéneket az ország különböző részéből hozták fel a Parlament...stb. "őrzésére".

Az 5.sz.képen látható személy
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőrfőkapitányság karjelzését viseli.

A 10.sz.képen látható személy
Heves Város Rendőrkapitányság karjelzését viseli.

A 44.sz.képen látható személy
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőrfőkapitányság karjelzését viseli.
(a 44. képen látható rendőrtiszt igazolta magát - RISS! komment. lásd feljebb!)


A 61.sz.képen látható személy
Hajdú-Bihar Megyei Rendőrfőkapitányság karjelzését viseli.

A 63.sz.képen látható személy
Hajdú-Bihar Megyei Rendőrfőkapitányság karjelzését viseli.

A rendezvények környékén parkoló Budapesttől távoli Megyékből érkezett Volán buszokról készült képekről részletes információ szerezhető, hogy mely napokon, honnan származó egyének/fegyveres bűnözők jártak az egyes helyszíneken.

Sok sikert a nyomozáshoz, a népellenes bűnözők felelősségre vonásához.

Üdv Hermán Péter

1-18 | 19-36 | 37-54 | 55-72 | 73-90 | 90->