Make your own free website on Tripod.com
Buzi a vagy!
Nincs nyoma...
Goj Motorosok
Fidesz korlátok
Berni kong.
Buzi a vagy!
Jogellenes eljárás
Népszabadság?
Országos blokád
Háború
Megaláztatás
IWIW
Pályázat
Betiltanák ...
Romámia az EUban
Crisis in Hungary
Cigánypolitika
Rendôri tulkapások...
Request for help...

 << vissza

Buzi a vagy!

 -avagy-

Szabad-e ma Magyarországon nyíltan nemzetirtásra buzdítani?

Az alábbi cikket egy "Napi Online" nevezetű, nekem, mint külföldön élő Magyarnak -szerencsére- mindezidáig ismeretlen oldaról töltöttem le.

"Orbán Viktort élve megnyúzni"

Első ránézésre nem akartam elhinni, amit láttam, azaz a címet. Kétszer is elolvastam, valami rejtett üzenetet keresve benne, vagy esetleg kibetűzve, hátha véletlenül félreolvastam valamit. De nem. Az van ott, ami ott van, fölötte pedig egy vérforraló ostobaság a szerkesztő részéről: " A véleményszabadság határai". Ilyen nincs!

Aztán belemerészkedve a riportba, elállt a lélegzetem. Férfiasan bevallom, számomra hihetetlen amit ott olvastam: ahogy igyekezett bemutatni a riportalanyt a cikkiró. Mintha egy szabadszájú csintalan gyerekről szólna az egész, "szókimondó" versét is leközölve, szimpatikussá akarva varázsolni egy ilyen senkiházit, aki pedig a Buddhista Főiskolát elvégezte. (sic!) Pereket indítanak ellene "zsidózombimagyar" gonosz emberek, mely perekből ki is tud röhögve mászni, aztán tovább polgárpukkasztja a nemzeti magyart.

Megáll az ész! Hol tart ma Magyarország, ha ilyen alakok szabadon garázdálkodhatnak, mint "médiasztárok", mint "művészek", amit jó párszor ki is hangsúlyoz a névtelenségbe burkolózó riporter és a riportot adó emberszabású. Én diplomás művész vagyok, már csak ezért sem és a művészet nevében sem hagyhatom szó nélkül, hogy mindenféle jöttment alja figurák a művészet védőszárnya alatt buzdítsanak ölésre, fejberúgásra, megnyúzásra! TILTAKOZOM EZ ELLEN! 

Vagy ha mégis művészet lenne, csak én nem tudtam eddig róla, akkor hát a hitleri Németországot tessék egy egyszerű performance-nak betudni, s nem örjöngeni ellene, nem BETILTANI, mint ahogy ilyen mocsodék senkiházi börtöntöltelékek szabadon, sőt komoly média segítséggel úszíthatnak nemzetölésre, azaz genocídiumra, vagy ha jobban tettszik holokausztra. A zsidozombimagyar képzavarra pedig nincs egyéb válaszom, minthogy a kábítószeres agyrémek zártosztályra predesztinálják ezt a nyilvánvalóan személyiségzavaros elmebeteget. Reméljük oda is kerül hamarosan -életfogytiglan!

A betiltással kapcsolatban: Németországban a demokrácia azt jelenti: élni hagyni. Mindenkinek joga van a nyugodt élethez, ezért fizet adót, amiből a törvényfenntartók élnek. Ez egy körforgás. Fizetek, hogy nyugalmam legyen, nyugalmat teremtenek, hogy fizetni tudjak. De a nyugalmat elvárhatja más ember is tőlem, én is békén hagyom őt, mert ő is békén hagy engem. Pl. szabad a vallásom, szabadok az ünnepeim, szabadon tüntethetek, mert engedélyezik (kb 2 óra alatt kész az engedély). Ha mégis bekövetkezne a zaklatás a hatóság haladéktalanul lép. A médiák tekintetében, itt mindennaposak a letiltások, egy arra szakavatott bizottság rendelkezései szerint, mely a törvényesség szerint bírálja el a beérkezett panaszokat, de a bíróságoknak, ügyészségeknek is joguk van előadói engedélyeket visszavonni, ennek hiányában pedig nincs ember, producer, manager, aki ki tudná emelni a saját sztárocskáját a jogos süllyesztőből. A tilalom természetesen a sajtóra is vonatkozik: bármilyen csábító is egy-egy letiltás története, egy betűt sem írhatnak róla, másrészt, nem is nagyon pedzegetik a dolgot, mert a törvények fölött áll a tradicionálisan helyi morál! S ha valaki morálisan sérül, az kiesik a közönség kegyeiből, ez pedig inkább hasonlít egy kamikázé felszállására, mint egy véletlenül elszóltam, magam, de soha többé nem teszem giccses operettre. Lássunk pár letiltást: letiltottak már népszerű, gyerekmosolyú moderátort (Andreas Türk) nemi erőszakért, alig 18 éves nagymamák kedvencét, egy popvetélkedő győztesét okozott súlyos autóbalesetért jogosítvány nélkül (Daniel Küblböck - menedzsere mellesleg az egyik legnagyobb a világon a popszakmában, a Modern Talking hajdani sztárja, Dieter Bohlen), acél koponyában mutatkozó konzertező hip-hop "polgárpukkasztó, szókimondó" sztárt (Sido) és letiltásra vár elhibázott gyermekvédelem címén a már nem is mutatkozó Tokio Hotel, hogy csak a megasztárokat, a milliomos, a kozmikus kapcsolatokkal rendelkező párat emeljük ki a mindennapi listából. De ez nem cenzúrát jelent, mert működik a szókimondás pl. a  Die Ärtzte, a Rammstein és egyéb, a mások emberi érzésébe nem beletaposó és főleg a többségi német nemzetet nem sértő előadók esetében. Ugyanis van egy határ, ezt pedig senkinek sem szabad átlépnie. Schröder kancellár átlépte, egy tyúklépésnyire és belebukott.

Valóban, a magyar demokrácia nincs rendben, pláne akkor, ha folyamatosan provokálják a magunkfajta TÖBBSÉGI magyar lakosságot. Beletaposnak érzelmeinkbe, szétverik nemzeti ünnepeinket, ócsárolják származásunkat, törénelmünket, kulturánkat, Szent Koronánkat, nemzeti jelképeinket (pl. ősi, Árpád-sávos lobogónkat -a Magyar Köztársaság címerének bal oldali pajzsa!). Megállás nélkül támadják vallásunkat, elrabolják hazánkat,  eladják, kiárusítják, saját tulajdonként kezelik, sőt még akként sem, mert a sajátra ügyel a gazda. A magukfajták elrabolták a teljes nemzeti vagyont, mely a népfennséget illeti, nem egy, a proletár-diktatúrára egyszer már felesküdött patkány csapatot. Ide jutott a haza. Hazugságok, hitegetések árán idáig jutott 17 évvel a rendszerváltozás után...

Utolsó kérdésem lenne, naív, a rendszerváltozást már nem Magyarországon megélt, de önmagát Magyarnak valló emberként: mi a céljuk az ilyen provokációkkal? Polgárháború, vagy tényleg nemzetirtás!!!!

Mészáros Zoltán - München

RISS! - HUman Rights - elnök

Most pedig következzék az ominózus cikk:

 

A véleményszabadság határai

 

 

"Orbán Viktort élve megnyúzni"


Buzi-e vagy? című lemezével vált igazán ismertté Paizs Miklós, alias Sickratman. A művésznek a mai napon meghozott jogerős bírósági döntés alapján 800 ezer forint kártérítés kell fizetnie Fiala János rádiós műsorvezetővel és a Budapest Rádiót működtető Rádió Infórum kft-vel együtt, mivel megsértették Lovas István jó hírnevét, becsülethez és emberi méltósághoz fűződő jogait.


Paizsot azt követően perelte be Lovas István, hogy a művész 2004. októberében beolvasta a "Balra át!" című versét a Budapest Rádióban. A rádióban elhangzott vers egyébként egy preparált CD első számának szövege - mondta Paizs Miklós a Népszabadság mai számában. A művész a Magyar Nemzetnek készítette - provokáció gyanánt - azt a lemezt, amely megtévesztésig hasonlít a boltokban megjelent albumra.

A hanghordozót el is küldte Lovas Istvánnak, de számításaival ellentétben a szerkesztőség nem figyelt fel a provokatív alkotásra, és nem jelentetett meg kritikát, amelyben éles hangon bírálják a szám hangvételét. A rapper ezért döntött úgy, hogy a rádióban ismerteti meg a közönséget a szerzeménnyel.

Paizs úgy véli: szándékosan túl akarta feszíteni a húrt, hogy kiderüljön, az egészet nem kell komolyan venni. A szövegben egyébként van ragozási hiba, tévesztés, amit szándékosan benne hagyott. A "Balra át!" című versben számos provokatív, szókimondó sor szerepel, mint például ez: „Orbán Viktort élve megnyúzni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni", vagy "Fajra zsidó ez a megélhetési magyar, egy zsidó zombi, aki zsidó vért akar. Hát ilyenekből áll ez a jobboldal, menjenek a picsába, de azonnal! Üssed, verjed, kúrjad, szúrjad, vágjad, akasszad! Élve ne hagyjad!".

Paizs Miklós szerint a művészi szókimondásnak valószínűleg nincs határa, mivel egy durva világban lehet durván viccelni. Bár Sicratman nem hisz "a lobogó szentségében, az egyház szentségében", és az érinthetetlen dolgokban, egyetlen dologgal mégsem viccelne: a pedofíliával.

A művész korábban a Belga című együttesben zenélt, ám összeveszett a zenekar tagjaival, mert nem tudtak megegyezni abban, hogy foshat-e Szűz Mária. Paizs legújabb alkotása a független Tirpákiáról szól, vagyis Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéről, amely a dalban el akar szakadni Magyarországtól.

A rapperre legutóbb Grespik László kért letöltendő börtönbüntetést az őt érintő két jelzőért - olvasható a Népszabadság csütörtöki számában.

A másodfokú bíróság nem fogadta el az alperesek védekezését, hogy Lovas Istvánnak, aki közszereplő, és gyakran maga is különösen durva stílust használ, tűrnie kell az ilyen jellegű bírálatot. A vers miatt Paizs Miklós ellen 2004. végén közösség elleni izgatás miatt eljárás is indult, melyet 2005 februárban megszüntettek. Lovas István pedig beperelte a Társaság a Szabadságjogokért nevű jogvédő szervezetet is, mivel egy időre letölthetővé tették Paizs dalocskáját.

Napi Online

sido.jpg
SIDO - letiltva bocsánatkérésig, megjavulásig (2 év minimum)

szarhazi.jpg
A magyar nemzet kiirtására buzdító alak