Make your own free website on Tripod.com
Betiltanák ...
Nincs nyoma...
Goj Motorosok
Fidesz korlátok
Berni kong.
Buzi a vagy!
Jogellenes eljárás
Népszabadság?
Országos blokád
Háború
Megaláztatás
IWIW
Pályázat
Betiltanák ...
Romámia az EUban
Crisis in Hungary
Cigánypolitika
Rendôri tulkapások...
Request for help...

 << vissza

Betiltaná a Lelkiismeret '88-at a Népszava
2006-12-22. 14:14:06

A szélsőbaloldali, cionista sajtó kerteszttüzébe került a Lelkiismeret'88, miután honlapjukon közölték a Nemzeti Ellenállási Mozgalom kiáltványát, melyben a magyar sajtó és közélet legkártékonyabb figuráit szólították fel 15 éves önkéntes visszavonulásra, ellenkező esetben a kormányellenes tüntetőkkel szemben oly gyakran alkalmazott eszközöket (megrugdosás, vízágyú, szemkilövés stb.) helyeztek kilátásba. Naná, hogy a komcsi sajtó szó szerint értelmezte a 60-as IQ felett már érezhetően ironikus "fenyegetést". A prímet, mint majd' mindig, most is a leghisztérikusabb kommunista-cionista hecclap, a Népszava viszi.


Az újság megszólaltatja a szélsőbalos jogászkommandó számos tagját, így Magyar Györgyöt, és a Hitlert megszégyenítő hangorkánjáról elhíresült Kolláth Györgyöt is. Természetesen mindketten mély felháborodásuknak adnak hangot, és felsorolnak vagy fél tucat lehetőséget a perelésre, vagy akár a Lelkiismeret'88 betiltására is. Érdekes, hogy amikor pár éve Tamás Gáspár Miklós a jobboldali lapokat árusító újságosbódék felborítására buzdított, vagy Secratman fideszes és miépes politikusok meggyilkolásáról dalolt, e kiváló jogászok egyike sem kivánta betiltani sem a megzakkant filozófust, sem a lepukkant rappert.


A Népszava december 18-i számából megtudhatjuk azt is, hogy Magyarország legunalmasabb "humojistája" a listán szereplő Farkasházy Tivadar komolyan veszi a fenyegetést, mert "már megtapasztalta". Talán arra gondolt, hogy a Heti Hetes szélsőjobbos provokátorokkal teli nézőterén egyre szórványosabb a nevetés egy-egy negyedórás monológja végén?


Két nappal később aztán megszólal a magyar munkáslevelezők utolsó mohikánja, Del Medico Imre, és jól megmondja a prolinak, mit is kell gondolni. A derék levélgyáros antifasiszta hevületében még a Horthy rendszert is visszasírja, ahol az "ilyen szervezeteket betiltották". E súlyos ideológiai kisiklásért a Népszava szigorú szerkesztői talán valóban 15 év szilenciummal sújtják szegény Imre bá't.


Ugyanebben a számban Donáth Ferenc egész puccs- illetve államcsíny kísérletet vizionál az MTV ostromából. Igaz, hogy államcsínyt a hatalmon levő kormány, puccsot pedig a fegyveres erők szoktak végre hajtani, de ilyen apró politológiai részletkérdések nem zavarhatják az egyszeri tollforgatót, amikor a dolgozó nép egyhangú követelését harsogja világgá: lecsukni, betiltani, feloszlatni a népi demokrácia ellenségeit!


Az igazi intellektuális atombombára azonban december 22-ig várnunk kellett, amikor is Nyerges András hamisítatlan bolsevik éberséggel mutat rá, hogy vitéz Marton Béla, a Gömbös Gyula vezette Nemzeti Egység Pártjának főtitkára is készített már hasonló listát 1936 júniusában. És ezzel elérkezünk a szélsőbalos szellemi maszturbáció csúcspontjára, ahol a múlt homályából vicsorogva előbújik Héjjas, Gömbös, Imrédy, meg persze Szálasi, és a Dunába lövik a Népszavát, meg az egész felvilágosult, haladó emberiséget.


Nem baj, élvezkedjenek csak, elvégre a rómaiaknak hajózni, a cionistáknak pedig rettegni muszáj...


BG


(Forrás: Kuruc.info, l88.hu)