Make your own free website on Tripod.com

Magunkról

MUK
Megtörtént
MUK - március 3
Proklamáció

 << vissza

muk1.jpg

Márciusban Újra Kezdjük!
 
Március idusára készülve, a RISS! - Human Rights szimpóziumot tart Diktatórikus visszarendeződés Magyarországon címmel, neves magyarországi és európai-úniós közéleti személyiségek, politikusok részvételével.
 
A szimpózium témája:
a Magyarországon -törvényileg- legitimitását vesztett kormány, emberjogi problémái a szabad véleményalkotás tekintetében.
Magyarázat: Magyarország jelenlegi vezetése nyíltan diktatórikus, mely feudális kiskirályokat is megszégyenítő erőszakhatalmat épített ki egy demokratikusnak gúnyolt közép-európai, mellesleg és nem utolsó sorban az Európai-unióhoz tartozó államban. Mértéktelen rablásuknak, harácsolásuknak köszönhetően mára teljesen kifosztották az országot. A népet, nemzetet sarcolják újabb és újabb "elkerülhetetlen megszorító intézkedéseket" hazudva, ellopva legutolsó fillérjét is a lakosságnak, lehetetlenné téve boldogulásukat. A nemzetet alkotó polgárokat erőszakosan korlátozzák véleményalkotásukban, törvénytelen eljárások közepette szabadságuktól megfosztják őket, vagy/és tetlegességet alkalmaznak ellenük, nem ritkák a súlyos sérülésekkel járó ilyennemű eljárások. A minden szinten a kormányzó pártot képviselő rendőrség nemzetközi szabályozók által tiltott fegyvereket használ, a karhatalmi szolgállatban állók -jó részükben- bevetéseik alkamával álarcot viselnek, azonosító szám nélkül ütik-verik a demonstrálókat, vagy megemlékezni vágyókat (pl. október 23).
Rendszeressé vált Magyarországon a rendőrterror, általánossá az azonosításra szolgáló számok hiánya.
A neokommunista, hazug "vezetés" az országot pusztulásba sodorta. Az ország uralkodói lopnak, csalnak, hazudnak. Eladnak mindent, mindent, mindent, amire csak vevő érkezik, bárhonnan a világból. Nemzetrombolók és hazaárulók. Hazugok és nyiltan Magyarellenesek.
 
(RISS!)
 
A szimpózium helyszíne a Sonnenstr. 25. A kezdés ideje 13 óra. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a belépés korlátozott. Hallgatóságot tudunk fogadni a Hungaria Gulasch Express étterem teraszán, szabad ég alatt. Természetesen a hangosítást megoldjuk.
Figyelem! A szimpózium hivatalosan nem nyilvános, az program szerint zajlik. A rendezvény megzavaróit a rendőrség segítségével a helyszínről kitessékeljük!