Make your own free website on Tripod.com

II. Nyilt levél

Riss levél 1.
II. Nyilt levél | Válaszok | Válaszok | Riss levél 1. | Már itt ...

<< vissza

 
 
 
Nyílt levél Magyarország Államfőjéhez, Miniszterelnökéhez, a belügyekért felelős miniszterhez, a budapesti Rendőrfőkapitányhoz és a budapesti Mentőszolgálat vezetőjéhez

A 2006. október 23-i rendőri akciók következtében -meg nem erősített hírek szerint- az állami híradások is halottakról számoltak be. Másnapra eltűnt a híradásokból az elhunytakra vonatkozó anyag. Nem cáfolták, mert nem is említették, meglátásunk szerint a téma sajtótilalom alá esik.
 
A tüntetők mégis tudni vélnek több emberről, akik életüket veszették az indokolatlan, diktatúrákat idéző rendőrroham által.
Ezúton szólítjuk fel a nyílt levél címzettjeit, mint Magyarországért és a Magyar állampolgárokért, (népért) hivatalból is felelősséggel és beszámolási kötelezettséggel tartozó, választott és megbízott vezetőket, továbbá az Európai Unió polgárai felé válasszal tartozó, egyik tagország megbízott vezetőiként illetve illetékes vezetőiként adjanak hivatalos választ kételyeinkre, miszerint nem követeltek halálos áldozatot, illetve áldozatokat a 2006. október 23-i események!
 
Továbbá kérdést intézünk a FIDESZ-hez, ahhoz a párthoz, melynek hivatalos rendezvényét a rendőrség szétverte: folytattak-e eljárást, nyomozást a halálhírekkel kapcsolatban és ha igen, milyen eredményre jutottak?
 
 
 
München, 2006. november 19-én
 
 
Riss! - human rights
München
aláírás a teljes tagság részéről, külön kiemelés nélkül.

Ez a Nyílt levél e-mail által elküldetik a Miniszterelnőki hivatalhoz, az Államfőhöz, a Budapesti Rendőrfőkapitányhoz, a Budapesti Mentőszolgálat vezetőjéhez, továbbá magyarországi sajtóorgánumokhoz, Tv társaságokhoz, rádióállomásokhoz, és a FIDESZ-hez.