Make your own free website on Tripod.com

II. Nyilt levél

Már itt ...
II. Nyilt levél | Válaszok | Válaszok | Riss levél 1. | Már itt ...

<< vissza

És lőn terrortámadás, mert nemzetveszelytő maffiakommunista egymáselvtársai megmondták!

 

 2007.02.14

 

Elhiszi valaki, hogy ma, valakik Magyarországon, Kalocsnyikov géppisztolyból lövöldöznek éjszaka a BRFK épületére? Igen. Nagyon sokan!
De én nem tudok ilyesmiben hinni. Sőt! A hír hallatán összecsaptam a tenyerem és fájdalmamban feljajjdultam: hát már itt tartunk megint?!

Evltársak, a vagyon veszélyben van, nem gyarapszik. Kevés a biztonság, mert sok a „köcsög“. Hát szervezzünk káoszt, aztán gyön a biztonság is. Sőt, még keresni is lehet vele. Mi légyen az? Hát terroristák, az ma jól hangzik, amerikai találmány, az pedig hatásos a szemfényvesztésre. Az elején csak pukkangatás, lehetőleg sebesültek nélkül. Aztán megszilárdítása az őrségnek. Aztán, hogy a nép ne nyugodjon, mert mindég van aki kavar, lehet durvább is a terrorista. Aztán már kimerészkedhet a sötétből, nappal is lődözhet, vagy robbanthat megint, mint a kilencvenes években. Igaz, akkor „felosztás“ volt, ma már minden a mienk. Szóval, ha nappal kijön, akkor nagyobb a félelem. Akkor mán az emberek is jobban hiszik, mivel látják. Szemtől szembe. Sőt, egy-két rendőr is megsérülhet. Ez aztán igazi félelem. Hirtelen mindenki szeretni, akarni fogja a rendőrséget, mert az lesz a nyugalom záloga. És a magyar rendőr állig felfegyverkezve megjelenik, az a jó. Mindenhol állnak, többen. Fegyverrel, terroristára azonnal lőhető paranccsal.

Ismerik a viccet, amikor kijárási tilalom van este hattól. Egy árny fut a házak tövében. Egy rendőr emeli a mordályt, céloz, lő, a futó alak felbukik, majd elterül. Megszólal a másik rendőr: -Hülye vagy? Mért lőtted le, húsz perc múlva hat még csak. Mire a másik: -Ismeretem a pofát, messze lakik, úgysem ért volna haza.

Lassan itt tartunk. Kezdődik a „mindent a hatóság megitélése szerint“ című, úgy is messze lakik likvidáció.

Vegyünk példát a terrorizmus elleni hadjáratról. Irakban hivatalosan küzd egymás ellen a terroristáknak kikiálltott mindenféle kalandor gyilkosokból, fegyveres csoportokból és magát hivatásos terroristáknak valló csapatok, illetve a NATO, miközben szépen lassan kiirtanak egy nemzetet. Nézzük meg Afganisztánt, ahol akkora a változás a tanulatlan agyakban, hogy ennek a megemészthetetlen változásnak egy újjab háború fog tudni csak véget vetni. Forrong a világ, miközben Kína, India és a harminc eurós havi keresettel kecsegtető országok munkavállalói minden munkát lenyúlnak a „civilizált“ világ elől. Egyesül Európa, de csak gazdaságilag. A politika le van sajnálva, azt csak néhány agyalágyult gyakorolgatja a parlamentben, addig, amíg el nem kezdik az ő zsebeiket is megtömni, hogy „elég volt gyerekek, nem azért fizetnek itten, hogy melózzunk“. A fizetés a célhoz képest aprópénz, zsebpénz, amolyan ösztöndíj, jutalom. Pár milliárd protokolláris célra kötelező! A gazdaság dübörögjön –nyugaton-, keleten költsenek az emberek! Ha nincs pénzük ádjanak el mindent amijük csak van. Vásároljanak banki hitelre, úgysem tudják visszafizetni. Természetes, hogy néhányan elhasalnak a nagy versenyben. Vegyenek, költsenek, bármi áron az EU-s polgárok. Mindenhol van valami tartalék, ez kell ezeknek a mindent lenyúló egyesítő sötét figuráknak.

Például most nyúlták le teljesen törvénytelenül egyik fő szponzorunk honlapcímét, az avlfilm.de, illetve az avl-group.de-t. Egyik napról a másikra megváltozott a regisztráció, a tulajdonos és a honlap. Az új tulaj egy Ulrich Weiss nevezetű mindenre képes és elszánt majom, New York -ból. A név magáért beszél. Pedig ez Németország, itt az ilyesmi mindezidáig nem volt olyan egyértelmű, mint Magyarországon. Most per lesz.

Szóval szükség lesz a magyar rendőrre, az emberek a kialakult káoszban akarni fogják a rendőrség hathatós közreműködését. Lincshangulat fog kialakulni Magyarországon, névtelen feljelentések a jobbosok, a nemzeti érzelműek ellen. Biztos vagyok benne, mert a forgatókönyvben benne van, statáriális események fognak történni az utcákon. Mindennaposak lesznek az elverések, súlyos sérüléssel járó „nevelések“, halottak is lesznek, nem is kevesen. Minderre szükség van, mert így teljes a kép. Menekülők lesznek és üldözők. Nem fog számítani, hogy gyerek, nő, vagy öreg, mindenki aki magyar, aki vállani meri nyíltan a magyarságát, meg fogja kapni jól, a zászlóért, a hímnuszért, egyáltalán azért, mert Magyar. De a verőlegények és mocskolódók többsége is magyar, legalábbis származására. Bármilyen hangosan tagadja majd a származását, ha már nem lesz kit elzavarni, ő fog következni. Ez a sors. Ezt jelenti ez a hat-hét lövés a BRFK épületében Agyonlőtték a rendőrprovokátorok a demokráciát. Egy új kor kezdődik, a totális gyurcsányi, neokommunista diktatúra. Ezek a bitangok erre esküdtek fel még a nyolcvanas években, a KISZ-ben, a pártban, s esküjüket nem fogják megszegni, ebben reménykednünk nagy naivitás lenne. Ezek a figurák kellenek az elbolsevizálódott Európának is, mert egész európa ide fejlődik. A bebetonozódott „politikus“ társaság már nem fog változni. Ezek szinte egytől egyig aláírták a szerződést, egy diktatórikus rendszer kiépítéséről, kipróbált harcosok, aki rebbenéstelenül tudnak hazudni és ha lebuknak, rebbenéstelenül tudnak újra hazudni, hogy megváltoznak. Gépek, bekódolt, lelketlen klónok. A titkot ki nem adják, Európát harsognak és világösszeesküvésbe taszítanak, háborút, véres háborút idéznek elő ezzel.

Dikatúra felé sodródunk, megállíthatatlanúl.

 Egy hónapja sincs, hogy Münchenben soha nem látott rendőri akció keretében több mint száz „rendfenntartó“ éjfélkor benyomult egy leopoldstrassei –az éjszakai München legelegánsabb, legdrágább szórakozóhelyei itt vannak- kávéházba. A vendégeket –kb. 60 embert a személyzetel együtt- felszólították, hogy üljenek le, kezeket az asztalra és nincs mozgás. Ezután a rendőrök mindenkit leigazoltattak, átkutattak, ami négy órán keresztül tartott. Addig az utcán a két nagy rendőrségi busz –mivel keresztbe állt az öt(!)sávos úton, egy sávra bénította a közlekedést.

Bennt levetkőztették a DJ-t a vendégek előtt egy száll alsógatyára, nem engedtek senkit a WC-re, telefonálni, vagy éppen az asztalon álló, korábban kikért italból inni, dohányozni.

Négy óra kemény terror után a rendőrök elvonultak, magukkal vittek három fiatalt, akiknél „kis mennyiségben“ -valószínüleg saját használatra- kábítószert találtak. Az indok ugyanis ez volt, hogy kábítószert keresnek.

Másnap a müncheni mádia ettől az esettől zengett. Az összes vendég beperelte a rendőrséget szabadságjog megsértése és korlátozása miatt, a rendőrfőnök nem győzött mosakodni, de látszólag nyugodt volt. Nem mondott le, pedig a német demokrácia már megéllt pár rendőrfőnök –váltást, kissebb hibák miatt is. A lényeg, amiről már nem beszél senki: szinte minden feljelentést visszavontak a kárvallottak. Még az üzlet tulajdonosa is „megkegyelmezett“ a hatóságnak. Mi lehet a háttérben. Az EU. Ez az egész rendőri akció nem volt más, mint kísérlet. Kísérlet a diktatúrára, megvizsgálva a demokráciában felnőtt emberek reakcióképességét, jogkövetelését, egyáltalán viszonyát személyiségi jogainak visszaszorítása közben, egy olyan országban, melynek demokratikus alapja nem megkérdőjelezhető. Meg kellett vizsgálni a helyzetet a demokráciára az egyik legjobban ügyelő ország, egyik legbiztonságosabb városában, ami a tavalyi év legbiztonságosabb városa volt a világon. A biztonság pedig nem terrort jelent. SŐT!

De itt is meg lehet csinálni.

Közben hall az ember mindenféle országokról az únión belül, hogy a rendőrség keményebb volt, mint annakelötte, itt is, ott is, amott is. Mondom, ez még csak szárnypróbálgatás, de kialakulóban van az Európai diktatúra.

Ezek után jogos a kérdés, hogy kinek kell európai únió? Németországban szinte senkinek. A svédek undorodnak tőle, pedig megmaradt a pénzük, csakúgy mint az angoloknak, vagy a dánoknak. Ez legalább valami. Franciaország ha tehetné, holnap kilépne. A spanyolok, portugálok, görögök élvezték a számukra hatalmas fejlődést, amit  az únió hozott, csakúgy mint az írek. Ma már ők is unják, mert a sok „koldusország“ megjelenésével erősen csökkentek a támogatások. Ausztria azóta is a fejét veri a falba, hogy behúzták a közös csőbe. Svájc lebeg példaként előttük, az örökös rivális Svájc, ami fényévekre elhúzott tíz év alatt a labancok elől. Svédország meg Norvégia példáján kesereg. Finnország belefulladt a nagy demokráciába, túl sok hasznuk nekik sem származik a szemétből, ami nekik jut. Lelki megnyugvásuk csak az Észt-kistesó felkarolásából jut. Járni tanítják a picit, csak rossz irányba vezetik. A keleti országok tiltakozását az egyesítés mellett elnyomta a becsapottak hatalmas tömegének üdvrivalgása. A világ legnagyobb átverése játszódik itt. A román és bulgár csatlakozást a németországi lakosság 61 %-a elutasította!!! Játszunk demokráciásdit, de csak úgy, ahogy a „főnökeink“ akarják. Jogállam.

Nem Nélmetország, Anglia és Franciaország, hanem a nemzetközi nagytőke megállíthatatlan terjeszkedését jelenti a határok nélkülisége. Milyen érdekes, hogy Európa fővárosa Brüsszel. Miért is? Mert olyan szép? Az még nem indok. Viszont a klímája nem jó, földrajzi elhelyezkedése pláne hogy nem, a belga nép köztudomásilag nem vendégszerető, hát akkor mégis miért? Csak nem azért, mert Belgiumban székelnek a legnagyobb gyémántművesek, kereskedők, hosszú fekete kaftánban, kalapban, sötétek, sunyik és agresszívek? Ezért, mert ott a szeme és ott a füle a nagy testvérnek, aki onnan mindent lát, hall?  Az alomból könnyebb kiadni a parancsot, amire a lepénzelt európai politikusok ugranak, mozgósítanak és gyilkolnak is a cél érdekében.

Közben megfeledkeztünk a magyar rendőrről, aki védi a hatlmat a ténfergő járókelőnek tűnő terroristától. Áll a vártán, hősiesen és lever gondolkodás nélkül bárkit ha kell, mert ez a parancs. Egy-egy leleplezett leütését a háttérből üdvrivalgás kíséri, kisebb csoportokban a „megfélemlített“ lakosság segít a rendőrt a terroristák leleplezésében. A jelszó pedig a már jól ismert "Terrorizmus elleni küzdelem."

Egyetlen kérdés: hogy lehet, hogy 50 év mocsodék kommunizmusa alatt nem alakult ki Magyarországon terrorista csoport. Hogy lehet, hogy az elszakított területeken a mai napig nincsenek felszabadításáért küzdő, fegyveres magyar alakulatok, ahogy van az szinte az összes európai elnyomott kissebbségnél? Hogy lehet, hogy ez a nép mindent szép szóval próbál megoldani kész tettek helyett? Mert ennyivel is több a "terroristáknál"! Hát ki merészel itt terrorizmusról, éjszakai lövöldözésről beszélni?????

Aki ezt terjesztei népírtásra készül, aki provokál, lövöldöz, aki el akarja hitetni a világgal, hogy a magyar is csak egy terrorista, önfelrobbantó, veszélyes állat, az nem ismeri ezt a népet, a birkatürelmével együtt!

Hatalmas pénzeket költenek újra és újra a rendőrség korszerűsítésére, indok megvan már rá, ráadásúl úgyis megynyerik a következő választást, hosszú távra rendezkednek be Görényiék, Gyurcsányiék nálunk. Aztán aki március 15-én nem marad otthon, az terrorista. Mostmár könnyűszerrel lehet oszlatni, agyonverni, bebörtönözni, mert a magyarországi terrorizmus nem kitaláció, hanem létező valóság. Tessék megnézni, nem hazudok, ott vannak a lövésnyomok. Ez már tényleg nem vicc, ezek már tényleg ki akarnak minket iratni!

Garrulus

www.bajornaplo.de